Evenimentul Zilei > Actualitate > Aglomerație mare în punctele de frontieră. Se așteaptă cu orele
Aglomerație mare în punctele de frontieră. Se așteaptă cu orele

Aglomerație mare în punctele de frontieră. Se așteaptă cu orele

Aglomerație mare în acest sfârșit de săptămână, la punctele de trecere a frontierei din vestul țării. Mulți dintre români se întorc la muncă în străinătate, după concediul petrecut în țară.

Nebuni a aînceput ieri, când la multe din punctele de frontieră s-a așteptat cu orele trecerea. Situația s-a îmbunătățit doar parșial. Potrivit aplicației de monitorizare a traficului la graniță, realizată de Poliția de Frontieră, timpii de așteptare la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din județul Arad, care este pe autostradă, sunt de 60 de minute, la fel ca și la Halmeu. În schimb la Petea se așteaptă și 120 de minute.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Sorina Tocaciu, a declarat pentru Pressleart că se lucrează la capacitate maximă la vama Nădlac II. “Se lucrează pe șapte artere la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară, care este cel mai tranzitat punct. În ultimele 24 de ore, au tranzitat vama Nădlac aproximativ 8.200 de autoturisme și 34.000 de persoane”, a afirmat Sorina Tocaciu. Poliţia de Frontieră recomandă verificarea timpilor de aşteptare pe aplicaţia online, de pe site-ul poliţiei de frontieră, şi folosirea punctelor alternative de trecere în zonă, pentru a evita aglomeraţia.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: