Evenimentul Zilei > Actualitate > Află pe cine s-a supărat Dan Capatos: „A uitat că a fost dat afară de la Antena 1 ca ultimul fraier”
Află pe cine s-a supărat Dan Capatos: „A uitat că a fost dat afară de la Antena 1 ca ultimul fraier”

Află pe cine s-a supărat Dan Capatos: „A uitat că a fost dat afară de la Antena 1 ca ultimul fraier”

După ce i-a fost făcută o farsă, prezentatorul de televiziune Dan Capatos s-a supărat şi l-a atacat verbal pe un alt cunoscut prezentator.

"Mădălin Ionescu a uitat că a fost dat afară de la Antena 1 ca ultimul fraier. Nu am nicio problemă cu restul concurenţilor de pe piaţă. Mădălin spunea că cei de la "Un show păcătos" au luat subiectul lui, uitând că el, de-a lungul timpului, a preluat subiecte de la Antena 1. Situaţiile acestea sunt născute din frustrare. Noi nu am făcut niciodată referiri la alte posturi şi nu am venit cu astfel de înţepături", a declarat Dan Capatos în emisiunea sa din seara trecută, după ce Mădălin Ionescu a afirmat că a inventat „telenovela” conform căreia Oana Zăvoranu ar avea un frate  doar pentru a-şi bate joc de Antena 1.
„A uitat că a fost dat afară de la Antena 1 ca ultimul fraier”, a mai adăugar Capatos.

Mama Oanei Zăvoranu a fost invitată în emisiunea lui Capatos pentru că a dorit să se dezică de informaţiile prezentatorului de la Kanal D. Ea susţine că nu a vrut să îşi bată joc de Antena  1 ci doar de Pepe.
"Eu am caraterul să dezmint treaba asta şi chiar îl rog pe Mădălin să scoată asta din textul lui. Eu nu am vrut să-mi bat joc de Antena 1, ci de Pepe. Nu puteam să fac o asemenea greşeală, mai ales că fata mea e la voi. Îl rog pe Mădălin să dezmintă această chestie", a declarat Mărioara Zăvoranu pentru emisiunea "Un show păcătos".
Mădălin Ionescu a fost prezentatorul emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1, în perioada 2008-2010. Moderatorul a fost dat afară de la Antena 1 din cauza scandalurilor din viaţa personală.