Evenimentul Zilei > Actualitate > AFLĂ CINE ERA TÂNĂRUL care a postat mesajul ȘOCANT înainte de îmbarcare
AFLĂ CINE ERA TÂNĂRUL care a postat mesajul ȘOCANT  înainte de îmbarcare

AFLĂ CINE ERA TÂNĂRUL care a postat mesajul ȘOCANT înainte de îmbarcare

Tânărul care a avut umorul negru de a posta comentariul: „Dacă va dispărea, să știți că așa arată avionul” lucra la Self-Employed și își dorea să devină un artist cunoscut alături de formația în care cânta.

Cor Pan era un tânăr olandez, artist, plin de viața, cânta la chitară alături de verii lui  toboșarul Jan Veerman, CEES VEERMAN Singer/Songwriter, Anne Veerman și Vast Countenance. Pe 12 iulie a fost invitat la un post de radio local ca să vorbească despre dragoste, viitorul concert Jubilee din 25 octombrie de la PX și noul lor album. Fericit că a reușit să-și ia o vacanța planuită în Indonezia împreună cu prietena lui, Neeltje Tol, s-a îmbarcat în avionul MH17 al companiei Malaysia Airlines, cursa pentru Kuala Lumpur care a fost doborât in Ucraina. El nu a ratat oportunitatea ivită pentru umor negru și a fotografiat aeronava înainte de decolare.

După ce a iesit pe poarta G03 la Schipol, aeroportul Amsterdam, s-a oprit să ia o imagine de Boeing 777-200 și să-și anunțe prietenii virtuali că el și domnișoara Tol erau pe cale să se îmbarce.
Fire glumeață, s-a gândit ca să scrie un comentariu la fotografia pe care vroia s-o posteze, facând referire la avionul  MH370, al aceleași companii, dispărut în martie. Tânărul Pan a postat imaginea pe pagina sa de Facebook, cu mesajul: "În cazul în care avionul dispare, aceasta este ceea ce pare."
Prietenii lui au răspuns, destul de repede, dorindu-i o vacanță bună și amintindu-i să trimită o mulțime de fotografii din mica vacanță. În câteva de ore mesajele lor s-ar transforma în frică, și apoi disperare. Verii lui, Richard Schilder și Jan Veerman au stat cu sufletul la gură și au continuat să comenteze la postarea lui Cor. Atunci când li s-a confirmat decesul celor doi au transmis: Richard Schilder Rust zacht neef (Odihnește-te în pace vărul);  Jan Veerman Blijkt toch de onwerkelijke waarheid te zijn dat onze neef Cor in dit vliegtuig zat ! Heel bizar (Se dovedeşte adevărul că, vărul nostru Cor era în acesl avion!) Foarte bizar.

Durerea este cu atat mai mare cu cât familia lui Cor încă mai plângea dispariție celui care i-a fost tată, Japp Schilder (Pan) care a decedat la numai 62 de ani, pe 29.06.2014.

DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCĂ!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: