Deşi Amo Press Retail se află în insolvenţă, Onofrei extrage sume mari de bani din firma aflată în insolvență, chiar de sub nasul unui lichidator. Patronul nu a mai plătit de 3 ani chiriile la Primăria Iaşi pentru cele 65 de chioșcuri, dar edilul oraşului, Chirica l-a scos de pe lista publică a datornicilor, Onofrei fiind un apropiat al acestuia, relatează reporteris.ro.

Amo Press Retail datorează la bugetul local al municipiului Iaşi 550.000 de lei, dar primarul Chirica nu a  reziliat contractele cu firma de ţinută de Onofrei, deși există hotărâre definitivă a instanţei. Ziarul lui Onofrei face cultul personalității lui Chirica, scriu jurnaliştii ieşeni.

Firma lui Manuel Onofrei, care deţine 65 de chioșcuri amplasate în oraș, avea datorii de peste 450.000 de lei la bugetul local, însemnând chirii neachitate și penalități, în decembrie 2017. În ianuarie 2018, Amo Press și-a cerut insolvența, iar din luna următoare, primarul și viceprimarul, Mihai Chirica respectiv Gabriel Harabagiu, au scos firma de pe lista datornicilor.

Te-ar putea interesa și: