Evenimentul Zilei > EVZ Special > Afaceri de zeci de milioane de euro, marca Cristiano Ronaldo. Lux și opulență pentru starul lui Juve
Afaceri de zeci de milioane de euro, marca Cristiano Ronaldo. Lux și opulență pentru starul lui Juve

Afaceri de zeci de milioane de euro, marca Cristiano Ronaldo. Lux și opulență pentru starul lui Juve

Cristiano Ronaldo va inaugura ultima investiție de lux, hotelul din lanțul său, Pestana CR7. Celebrul fotbalist a deschis o nouă locație în orașul Marrakech, din Maroc.

 

Afaceri de zeci de milioane de euro, marca Cristiano Ronaldo. Inaugurarea hotelului trebuia să aibă loc în decembrie 2020, însă a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit revistei Kick Off, investiția totală în hotelul aflat în Minara Gardens este de 40 de milioane de euro.

„Paradisul liniștit” al starului de la Juventus

Hotelul are 168 de camere și este destinat Generației Y, clienți care caută un „paradis liniștit”. Cei care se cazează la Pestana CR7 din Marrakech au la dispoziție două restaurante, un centru pentru întâlniri de afaceri și un spa.

În plus, există o grădină pe acoperiș, precum și o zonă cu piscină și sky-bar.

Starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, are proiecte de zeci de milioane de euro. În zone scumpe din Madrid, New York, Paris, Manchester.

De această dată, Cristiano Ronaldo nu a ales întâmplător orașul Marrakech ca loc pentru hotelul său. Orașul marocan, al patrulea ca mărime din țara nord-africană este una dintre destinațiile preferate ale portughezului.

În 2019, fotbalistul a vizitat hotelul, aflat atunci în construcție, și s-a fotografiat alături de muncitori și de viitorii săi angajați.

Primul hotel Pestana CR7 a fost deschis în insula Madeira, locul său de baștină, în 2016. Ronaldo așteaptă, de asemenea, inaugurarea hotelului său din Madrid, aflat pe Gran Via, în capitala Spaniei. Cristiano urmează să construiască, în următorii ani, unități în New York, Paris și Manchester.

Cristiano a investit 8 milioane de euro într-o proprietate de lux

Acolo, superstarul ar fi început să construiască o vilă de lux la Quinta da Marinha.  Este o zonă exclusivistă în apropiere de Lisabona, cu o plajă care atrage mulţi turişti, dar şi cu lacuri, terenuri de golf şi restaurante scumpe.

Nu ar fi o nouă reşedinţă pentru Cristiano, ci o investiţie. El intenţionează să închirieze proprietatea celor care-şi vor putea permite preţul piperat.

Ar fi al cincilea proiect imobiliar în care s-a implicat portughezul – el de’ine deja o clădire cu 7 etaje în Madeira, o casă de vacanţă în Algarve şi două vile superbe în capitala Lisabona. Cea situată pe Rua Castilho, l-a costat 7.5 milioane de euro şi a fost atunci cea mai scumpă achiziţie de acest gen din Portugalia, scrie digisport.ro.