Evenimentul Zilei > Social > Ce AFACERE a pornit un CLAN de INTERLOPI din București. Autoritățile au fost ȘOCATE când au descoperit
Ce AFACERE a pornit un CLAN de INTERLOPI din București. Autoritățile au fost ȘOCATE când au descoperit

Ce AFACERE a pornit un CLAN de INTERLOPI din București. Autoritățile au fost ȘOCATE când au descoperit

Este unul dintre cele mai violente clanuri de interlopi din București, dar și-au deschis o afacere care a reușit să-i impresioneze pe toți.

Clanul Caran și-a deschis o afacere de zile mari cu care a reușit să-i uimească pe toți: un afterschool.

Frații Aurel, Costel și Emil Caran au fost implicați, de-a lungul anilor, într-o mulțime de bătăi, înjunghieri, schimburi de focuri și infracțiuni de cămătărie. Chiar și tatăl lor, Mitu Caran, este un interlop legendar despre care se spune că, în tinerețe, l-ar fi decapitat pe șeful de post din comuna sa natală. Dincolo de aceste legende a căror origine se pierde în negura anilor de dinainte de Revoluție, numele Caranilor provoacă spaimă, cu toate că bărbații clanului sunt, momentan, la penitenciar.

Chiar și așa, rudele rămase în libertate au deschis, pe o stradă din sectorul 3, un afterschool, la care părinții își pot lăsa liniștiți copiii, după ore, în timp ce ei sunt prinși cu munca. În acest timp, potrivit ofertei instituței de învățământ, angajații Caranilor au grijă ca școlarii să doarmă la prânz, să-și facă temele, îi învață engleză și germană sau se joacă cu ei, iar o dată la șase luni părinții sunt chemați la ședință.

Potrivit unor surse din anturajul fraților Caran, aceștia ar fi încercat să investească banii într-o afacere legală, așa cum au făcut și unii foști membri ai grupării Sportivilor, care au investit în imobiliare, iar acum pozează în oameni de afaceri onorabili, cu impozitele plătite la zi.