La cinci ani de când funcționează la Constanța, reprezentanța Turkish Airlines a primit, împreună cu Aeroportul Mihail Kogălniceanu, premiul care o pune în fruntea stațiilor companiei din întreaga lume, după Maldive și înaintea reprezentanțelor din Seul, Tokio sau alte aeroporturi importante din Europa. “Eforturilor noastre  au fost recunoscute la cele mai înalte niveluri, iar Turkish Airlines Constanța a câștigat locul al doilea în topul “Cea mai bună stație a anului 2017”-Excelence Ground to Sky, o ceremonie anuală organizată de Corporația Turkish Airlines în onoarea celor mai performante stații din întreaga rețea globală. Acest premiu se acordă tuturor celor care ne-au ajutat în călătoria noastră”, a declarat, astăzi, Guneș Tanay, directorul Turkish Airlines, Constanța, la evenimentul organizat la aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Deși are mai puține zboruri, Aeroportul Mihail Kogălniceanu a ajuns, astfel, în 2017, al doilea din lume la calitatea serviciilor. “Distincția primită de aeroportul Mihail Kogălniceanu este de fapt o muncă enormă a companiei Turkish Airlines și a aeroportului nostru, este o recunoaștere a calității. Aeroportul Mihail Kogălniceanu este a doua stație din lume a companiei Turkish Airlines din peste 300 de baze pe care le are în lume”, a declarat Bogdan Artagea, directorul aeroportului Mihail Kogălniceanu, Constanța, la ceremonia de primire a distincției. El a anunțat, cu acest prilej, că, de la 1 iulie, compania Tarom vine la Mihail Kogălniceanu cu un zbor extern, Constanța-Chișinău, cu minim trei frecvențe pe săptămână. “Vor fi numai pe timpul verii dar, dacă va funcționa, va continua tot timpul anului”, a spus Bogdan Artagea.

Directorul Aeroportului “Mihail Kogălniceanu”, Constanța, Bogdan ASrtagea, a mai informat că se poartă discuții avansate privind crearea unei companii de aviație, privată, care va aduce două avioane ce vor opera mai multe destinații. La ora actuală, aeroportul constănțean are patru zboruri pe săptămână, prin Turkish Airlines, cu Istanbul. Wizair are patru zboruri săptămânale, la Londra, iar Blue Air leagă Constanța de Milano, Paris și Bruxelles și, pe intern, începând din 1 iunie, cu trei frecvențe pe săptămână, la Timișoara, trei la Cluj și două  zboruri la Oradea. În această vară, începând cu 16 iunie, de la Constanța, prin compania  aeriană națională a Estonieiu, Nordica, vor fi 25 de zboruri spre și dinspre Talin.

 

Te-ar putea interesa și: