După  măsurile stricte de carantină și restricționare a deplasărilor,  acum, democrații  s-au transformat în campionii demonstrațiilor de masă,

Nici nu e de mirare, tema rasismului e foarte importantă pentru progresiști, așa că  e normal să-i încurajeze pe manifestanții care  denunță moartea tânărului  George Floyd în timp ce se afla  în custodia poliției. Mai ales că democrații îl acuză pe Trump de rasism cu orice ocazie. Exemplele amneziei democraților sunt nenumărate. În aprilie, primarul din New York, Bill de Blasio, avertiza comunitatea evreiască despre faptul că „vremea avertismentelor a trecut”, în legătură cu o înmormântare care nu ar fi respectat regulile distanțării sociale. Ieri, însă, cu privire la demonstrațiile masive, de Blasio a anunțat că a onorat întotdeauna protestele pașnice, notează Fox News.

Primarul din Minneapolis Jacob Frey, cel care a afirmat că prezența fizică a credincioșilor în biserici ar putea provoca un  „dezastru în ceea ce privește sănătatea publică” și a interzis adunările mai mari de 10 persoane, acume a dat ordin să li se împartă măști miilor de manifestanți. Frey este, de altfel, cel care a lăsat să ardă o stație de poliție afirmând că a fost cea mai bună soluție pentru siguranța polițiștilor și a demonstranților.

Primărița din Washington D.C. Muriel Bowser cea care-i amenința cu amenzi de 5000 de dolari sau 90 de zile după gratii pe cei care nu respectau ordinul de a sta acasă, acum este trup și suflet de partea protestatarilor. ”Ne strigăm durerea  pentru sutele de ani de rasism instituțional, Oamenii sunt obosiți, supărați, furioși și disperați să obțină schimbarea”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE