Adriana Stoicescu face dezvăluiri uluitoare din culisele Justiției. Procurori „executați” de sistem

Adriana Stoicescu face dezvăluiri uluitoare din culisele Justiției. Procurori „executați” de sistem

Una dintre cele mai puternice voci din Justiția română, judecătoarea Adriana Stoicescu, fost președinte al Tribunalului Timiș, continuă seria dezvăluirilor despre abuzurile la care sunt supuși chiar și unii dintre procurori. 

Adriana Stoicescu face dezvăluiri uluitoare din culisele Justiției. În pofida faptului că a fost amenințată cu „lichidarea” și că va „zbura din sistem” dacă nu tace.

Fost procuror șef, „execuat” de sistem

De această dată ea prezintă pe o rețea de socializarea, modul în care fost Procuror General al Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Ploiești, Liviu Tudose, a fost „execut” de sistem.

„Liviu Tudose a activat ca procuror începând de la terminarea facultăţii de drept în anul 1994. De-a lungul timpului a ocupat funcţii de conducere la unităti de Parchet cu competenţe diferite, promovând până la nivel de Parchet de Curte de Apel.

Ne puteți urmări și pe Google News
In perioadă 2008 - 2009 a fost detaşat în cadrul Ministerului Justiţiei din România, activând în cadrul unei direcţii care asigura legătura instituţională cu Ministerul Public. În perioada 2009-2015 a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. În luna iulie 2015 a fost numit procuror general adjunct al aceluiaşi Parchet de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. În luna martie 2016 este convocat, în afara oricărui cadru procesual, la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, unde este supus unor presiuni psihice pentru a formula denunţuri mincinoase împotriva unor oameni politici din România.

„Legea” făcută de DNA Ploiești

Adriana Stoicescu face dezvăluiri uluitoare din culisele Justiției. Momentul nu este întâmplator deoarece începea campania electorală. Într-o perioadă scurtă de timp şi cu încălcarea tuturor garanţiilor procesuale efective, este pe rand martor, suspect şi inculpat. După mult timp, ulterior acestui moment, afla ca procurorii Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, contrar legii, au secretizat actele de sesizare, la rândul lor obtinute prin presiune. Aceiaşi procurori au audiat aceeaşi persoană cu mai multe identităţi protejate, o practica cvasi constanta in DNA. Dreptul la aparare i-a fost ingradit, nefiindu-i permis nici lui nici avocatului accesul la propriul dosar. După cum s-a dovedit ulterior, procurorii, au exercitat constrângeri asupra martorilor, cărora le-au ascuns identitatea astfel încât aceştia să poată declara orice. Martorilor le-au fost dictate de către procurori depoziţii false pe care le-au folosit ulterior la formularea acuzaţiilor. I s-a condiţionat starea de libertate de formularea unor denunţuri împotriva unor persoane indicate de către procurori, şi pe care ei le considerau ţinte, oameni politici ce îndeplineau în acel moment funcţii importante în statul roman”, a scris pe pagina sa de Facebook .

Arestat 113 zile și eliberat că „fapta nu există”

Liviu Tudose, fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, a fost arestat pentru o perioada de 113 de zile la cererea DNA Ploiești și achitat ulterior pe motiv că fapta nu există!