Evenimentul Zilei > Social > Adriana Bahmuțeanu îl atacă pe Cumpănașu. De ce nu are fotografii cu Alexandra?
Adriana Bahmuțeanu îl atacă pe Cumpănașu. De ce nu are fotografii cu Alexandra?

Adriana Bahmuțeanu îl atacă pe Cumpănașu. De ce nu are fotografii cu Alexandra?

Știrea că Alexandru Cumpănașu dorește să candideze la Președinția României a declanșat reacții diverse în spațiul public, mulți acuzându-l pe unchiul Alexandrei Măceșanu că și-a făcut o imagine în urma tragediei din Caracal.

Alexandru Cumpănașu a declarat că nu a văzut-o foarte des pe nepoata sa, dar măcar o dată pe an tot s-au întâlnit.

Adriana Bahmuțeanu a urmărit, la rândul ei acest caz și a ajuns la concluzia că Alexandru Cumpănașu nu avea relații foarte apropiate cu Alexandra și cu familia ei.

Concluzia Adrianei Bahmuțeanu se bazează pe faptul că nu există fotografii în care Alexandru Cumpănașu să apară alături de Alexandra Măceșanu.

”Cumpănașu se vrea președinte! Știrea asta i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, inclusiv pe mine, deși m-am tot întrebat cine va profita de pe urma tragediei de la Caracal. Sunt convinsă și că dl Cumpănașu nu avea nici relații foarte apropiate cu vărul său (altfel ar fi scos în presa poze cu „familia”), nici că a dat dovadă de prea multă empatie cu victimele, după reacțiile sale televizate reci și vehemente dar că tot tămbălăul are un scop”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de socializare.

Adriana Bahmuțeanu susține că Alexandru Cumpănașu, după ce a anunțat, public, că dorește să candideze la Președinția României, va fi „atacat” pe toate fronturile și transformat într-un impostor.

„Dar Cumpănașu, cu toată doza lui de ipocrizie, a devenit azi ținta bombardamentul mediatic al părerologilor care vor sa îl transforme din erou național (cum a devenit între timp) într-un impostor ce calcă pe cadavre (inclusiv cel al nepoatei) ca sa își atingă scopurile.

Până la urmă, care-i problema cu candidatura lui Cumpănașu? Hai să vedem cine o să îl voteze mai întâi, hai să vedem dacă chiar moare de gât cu toți corupții, hai să vedem dacă o fi mai bun decât Iohannis sau Dăncilă!

Cu toții ne dorim o clasa politica noua și curata dar sărim la gatul oricui se avanta în luptă, că n-are ce să caute. Da, Cumpănașu (despre care nu știam mare lucru înainte de Caracal) profită de notorietatea pe care i-a adus-o mediatizarea din ultima vreme!

Asta nu înseamnă că se urcă pe cadavrul Alexandrei ci pe hoitul împuțit al clasei politice actuale, că acolo e buba!!! Pentru că dacă președintele s-ar fi implicat real, Dancila ar fi făcut o celulă de criză iar cei implicați ar fi fost pedepsiți (polițiști, procurori, interlopi, etc) Cumpănașu și-ar fi văzut de treaba lui cinstită😂 cu fonduri guvernamentale și n-ar mai fi avut fumuri în cap de președinte al țării… Apropo, voi pe cine votați???”, a mai scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook, citat de cancan

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: