Evenimentul Zilei > Actualitate > Adrian Porumboiu râde de arbitrul meciului România – Finlanda: „Nici Colțescu nu putea să ia o asemenea decizie”
Adrian Porumboiu râde de arbitrul meciului România – Finlanda: „Nici Colțescu nu putea să ia o asemenea decizie”

Adrian Porumboiu râde de arbitrul meciului România – Finlanda: „Nici Colțescu nu putea să ia o asemenea decizie”

Adrian Porumboiu, fost patron al echipei FC Vaslui, a vorbit despre faza la care Finlanda ar fi trebuit să primească penalty și a afirmat că nici Sebastian Colescu nu ar fi putut comite o asemenea eroare.

Finlandezii au fost privați de o lovitură de la 11 metri, în partea a doua a meciului cu România, la scorul de 0-1, atunci când „centralul” Craig Thomson a închis ochii la intervenția neregulamentară a lui Dragoș Grigore. Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional, a spus că nici Sebastian Colețescu, celebru pentru gafele sale, nu ar fi putut să greșească la o asemenea fază.

„Mai sunt faze pe care le poți comenta, dar aici nu poți să spui nimic. A fost penalty și cartonaș roșu clar. Nici Colțescu nu putea să ia o asemenea decizie. Craig Thomson ne-a avantajat, dar trebuie să rămânem obiectivi. Am fost norocoși, cu ghilimelele de rigoare. S-a făcut acum iubit de toți românii, dragostea e schimbătoare”, a spus Porumboiu, conform gsp.ro.