Evenimentul Zilei > Sport > Adrian Mutu, despre șansele ca Ianis Hagi să facă față în Serie A: „Este greu oriunde te duci”
Adrian Mutu, despre șansele ca Ianis Hagi să facă față în Serie A: „Este greu oriunde te duci”

Adrian Mutu, despre șansele ca Ianis Hagi să facă față în Serie A: „Este greu oriunde te duci”

Ianis Hagi s-a remarcat rapid la Glasgow Rangers, club la care a ajuns de la Genk, sub formă de împrumut. Datorită evoluțiilor sale din Europa League, românul ar fi intrat în atenția lui Lazio.

Adrian Mutu, selecționerul naționalei U21, crede că Hagi Jr. ar putea face față în Serie A, la un club de talia lui Lazio Roma. „Briliantul” mai este de părere că Ianis a făcut un lucru bun când a ales să joace pentru Glasgow Rangers.

Mie îmi place de Ianis şi cred că la el nu e o problemă de inconstanţă. La vârsta asta e normal să ai urcuşuri şi coborâşuri. Nu cred că e normal ca un antrenor să-i ceară constanţă unui jucător de 21 de ani. Eu cred că Ianis e pe drumul cel bun. E bine că a plecat din Belgia. În Scoţia a a făcut meciuri bune.

Nu ştiu dacă este adevărat sau nu asta cu Lazio, dar Lazio este o echipă importantă, cu un joc de echipă impresionant, Inzaghi a făcut ceva incredibil. Este cel mai bun sezon al lor din ultimii 20 de ani, după ce au câştigat acel titlu. Concluzia este că Ianis poate să facă faţă acolo. Este greu oriunde te duci, dar important e să lăsăm aceşti jucători tineri să crească aşa cum trebuie, fără presiune”, a declarat Adrian Mutu (fost jucător în Italia, la Inter Milano, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina și Cesena), la ProX.