Adrian Mititelu Jr, internat de urgență. Ar fi făcut supradoză de antidepresive

Adrian Mititelu Jr, internat de urgență. Ar fi făcut supradoză de antidepresive Adrian Mititelu Jr. Sursa foto: Arhiva EVZ

Adrian Mititelu Jr. este internat la Spitalul de Urgență Floreasca, din București. Tatăl acestuia a declarat că era foarte supărat și că a luat prea multe pastile antidepresive. Cu toate astea, el consideră că fiul lui n-a vrut să se sinucidă.

Adrian Mititelu Jr, supradoză de antidepresive

„Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a spus Adrian Mititelu senior.

Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, a confirmat că fiul patronului FCU Craiova este internat la ei în spital: „Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este la noi în spital. Nu vă pot da mai multe amănunte despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca”.

S-a certat și cu tatăl său

Familia Mititelu s-a confruntat cu o mulțime de probleme în ultima vreme. Pe 3 aprilie 2024, după eliminarea suferită în sferturile Cupei României, în fața lui FC Voluntari, Adiță s-a enervat la culme pe tatăl său și a spus că n-a făcut nimic pentru a salva echipa.

Ne puteți urmări și pe Google News
Adrian Mititelu si fiul sau Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu si fiul sau Adrian Mititelu Jr. Sursă foto: Faceook

„Este rezultatul unui management foarte slab! Toți cei de la această echipă... Absolut toată lumea, de la acționari până la ultimul om de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la echipa asta! E singura șansă ca această echipă să scape de la retrogradare! E singura șansă! Trebuie să spunem adevărul. Primii care trebuie să-și dea demisia suntem noi. Așa ceva nu s-a mai pomenit! Este o lipsă totală de profesionalism! De aia suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Am pierdut cu Voluntari... Ăsta e adevărul, vă spun eu”, a spus Mititelu Jr, potrivit GSP.

Oana Marica și Adrian Mititelu Jr

Sursa foto EVZ

Adrian Mititelu Jr. s-a despărțit de Oana Marica

Luna trecută, Adiță s-a despărțit de iubita sa, Oana Marica. Motivul separării ar fi chiar tatăl său, Mititelu senior, care nu o suportă. Se zvonește că patronul FCU Craiova nu poate accepta trecutul Oanei Marica și i-ar fi cerut fiului său să o părăsească. Șatena a avut relații cu mai mulți bărbați potenți financiar.