Testamentul lui Adrian Kreiner a fost deschis. Supărare mare între fiică și amantă

Testamentul lui Adrian Kreiner a fost deschis. Supărare mare între fiică și amantă Adrian Kreiner/ Sursa foto Arhiva EVZ

Adrian Kreiner a murit după ce, anul trecut, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, trei bărbați mascați au intrat în vila lui din Sibiu și l-au torturat. În locuință se mai aflau fiica și iubita lui, însă cele două nu au pățit nimic. Iar acum, după deschiderea testamentului ar fi mare supărare în familie.

Adrian Kreiner a avut un testament secret

Adrian Kreiner, din Sibiu, a murit la vârsta de 50 de ani. Decesul neașteptat al milionarului a provocat o serie de probleme legate de succesiune, în condițiile în care bărbatul avea acțiuni la o fabrică de subansamble auto, dar și proprietăți imobiliare.

Dacă în ceea ce privește acțiunile pe care le avea la fabrică fiica lui, Vanessa Kreiner, în vârstă de 20 de ani, s-a înțeles cu iubita tatălui ei, Adriana Emilia Viliginschi, să le vândă celuilalt acționar și să împartă banii, nu același lucru s-a întâmplat în cazul imobilelor deținute de milionar.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Adrian Kreiner a avut un testament secret. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Surse apropiate familiei au dezvăluit că Adrian Kreiner avea un testament secret, despre existența lui s-a aflat după moartea lui. Kreiner i-ar fi lăsat fostei concubine vila din Sibiu, lucru care ar fi înfuriat-o pe fiica acestuia.

Fiica milionarului va ataca testamentul în instanță

Fiica milionarului ar fi anunțat că va ataca documentul în instanță. În cele din urmă, spun foștii apropiați ai lui Adrian Kreiner, Vanessa s-ar fi mulțumit cu un penthouse în Sibiu și un autoturism Maserati, an de fabricație 2020. Aceasta ar fi încercat să vândă mașina însă nu ar fi găsit încă un cumpărător.

Reamintim că atunci când Adrian Kreiner era torturat, iubita ar fi stat ascunsă într-un dulap, în timp ce fiica a fost amenințată cu pistolul.  Autorii  crimei au fost identificați și prinși în străinătate. Aceștia au recunoscut că pontul a fost dat de un apropiat al afaceristului și au menționat că, în realitate, nu au intenționat să-l omoare, ci doar să-l tortureze pentru a-l determina să spună unde își ține banii, scrie gândul.ro.