De curând, logodnicul Elenei Udrea este mai bogat cu 200.000 de euro. Acum aproape o lună, Adrian Alexandrov şi-a scos la vânzare vila din Corbeanca. Acesta şi-a cumpărat casa acum câţiva ani, dar a luat decizia să o vândă pentru 205.000 de euro. Prețul a fost negociabil, aşa cum se arăta în anunţul postat de Alexandrov chiar pe site-ul agenţiei sale imobiliare, conform WOWbiz.

La mai puțin de două săptămâni, iubitul Elenei Udrea a făcut o reducere de 7.000 de euro, cerând 198.000 de euro, negociabil. În cele din urmă, acesta a reușit să vândă vila acum câteva zile, anunţul dispărând de pe site.

„Vilă de vânzare în Corbeanca, 170 mp utili, 4 dormitoare – vedere la lac. RE/MAX Estates vă propune spre vânzare o superbă vilă în Corbeanca, amplasată pe strada Laguna Albastră. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională. Zona se bucură şi de un acces uşor către centrele comerciale, aeroport, zonele bussines şi de divertisment dezvoltate în centrul şi nordul Bucureştiului.”, se arăta în anunţ.

Vânzarea vilei i-a adus logodnicului Elenei Udrea 200.000 de euro în conturi.

„Vila este utilată, mobilată şi dispune de finisaje de lux. La parterul vilei găsim un living generos, o bucătărie open-space dar care se poate închide dacă proprietarului îi place să îşi petreacă timpul în bucătarie, un dormitor sau birou, o baie de servici dar şi o terasă de 21 mp care poate fi închisă iarna şi deschisa vara. La etajul 1 regăsim 3 dormitoare deservite cu câte o baie fiecare, dormitorul matrimonial având un balcon şi semineu. Vila este amplasată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case.  Parcarea dispune de 2 locuri de parcare în curte”, este descrisă proprietatea lui Alexandrov.

Te-ar putea interesa și: