Evenimentul Zilei > Actualitate > Adolescentă ucisă și îngropată în câmp. Detalii revoltătoare
Adolescentă ucisă și îngropată în câmp. Detalii revoltătoare

Adolescentă ucisă și îngropată în câmp. Detalii revoltătoare

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul adolescentei din Baia Mare care fusese dată dispărută joi pentru ca ulterior să fie găsită moartă, îngropată pe un câmp. Aceasta ar fi fost ucisă de iubit, deoarece ar fi refuzat să plece cu el în Olanda.

Carmen-Andreea Tătăran, elevă la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Baia Mare, a fost găsită fără suflare pe un câmp din localitatea Dorolț (județul Satu Mare), de un agricultor care ara, după ce plugul i s-a oprit în trupul fetei, notează Vasiledale.ro, citând surse apropiate anchetei. Locul e la 5 km de vama Petea, într-o zonă izolată.

Alte surse, citate de PresaSM arată că iubitul fetei, un băimărean în vârstă de 21 de ani, ar fi încercat să iasă afară din țară în cursul nopții de duminică spre luni, dar a fost oprit de polițiștii de frontieră de la Petea. Băimăreanul ar fi intenționat să ajungă în Olanda, unde ar mai fi lucrat o perioadă de timp, dar a ajuns în fața procurorului de caz, pentru audieri.

Ancheta în acest caz e coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. ”În seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Poliția municipiului Baia Mare, a fost sesizată despte faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu și până la momentul sesizării, nu s-a întors. Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, care a efectuat activități ample de căutare și investigare și s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

Pe baza materialului probator administrat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, la data de 8 martie 2020, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Prin ordonanța din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămata a fost victima unei infracțiuni contra vieții comisă la data de 5 martie 2020”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru Directmm.ro.

Se presupune că eleva ar fi fost ucisă în cursul serii de joi, ziua dispariției. Mama fetei a declarat pentru presa din Baia Mare că a vorbit ultima dată cu fiica sa în cursul după-amiezii aceleiași zile, imediat după ce Carmen-Andreea Tătăran a ieșit de la ore. Fata locuia într-o garsonieră din Baia Mare. Deși au cercetat locul, polțiștii nu au găsit nici urma de efracție, nici alte semne suspecte.

Sursa foto: Facebook / Carmen-Andreea Tătăran