Evenimentul Zilei > Actualitate > Adolescent din Vaslui, lăsat fără dinți de tatăl iubitei sale
Adolescent din Vaslui, lăsat fără dinți de tatăl iubitei sale

Adolescent din Vaslui, lăsat fără dinți de tatăl iubitei sale

Un băiat în vârstă de 17 ani din satul Drăxeni, comuna Rebricea, județul Vaslui a luat o bătaie soră cu moartea din partea celui pe care l-ar fi vrut de socru

Agresorul este tatăl fetei cu care minorul se iubeste, dar se pare că în băiat a dat și mama copilei. Neînțelegerile dintre cei doi durează de câțiva ani, perioadă pe care Florin a trăit-o sub o amenințare continuă, că se iubea cu fiica atacatorului.

„S-au mai întâlnit prin sat, tatăl fetei i-a spus de mai multe ori că-l omoară, dar ce a fost duminică aici, eu n-am mai văzut niciodată. Ambii părinti ai fetei au sărit pe băiat si l-au bătut de l-au lăsat inconstient. L-au lovit cu o bâtă în cap, peste picioare, apoi l-au băgat într-un pârău, probabil să-l înece acolo. Noroc că au venit rudele lui si au oprit bătaia, că altfel băiatul ăsta nu mai era acum printre noi”, a declarat un martor pentru colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

Imediat după bătaie, victima a fost preluată de o ambulantă si transportată la Spitalul Judetean de Urgentă Vaslui, însă din cauza rănilor suferite, medicii au decis transferul ei la o unitate sanitară din Iasi. Politistii au intrat pe fir si i-au deschis bătăușului dosar penal pentru loviri sau alte violente.

Culmea, în ciuda bătăii date, tatăl fetei nu a fost reținut de polițiștii din sat. Părinții băiatului spun că acesta este protejat pentru că se trage dintr-o familie bună.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: