Născut și crescut în sărăcie, și încercat de viață până să dea marea lovitură în fotbal, Cristiano Ronaldo nu se uită acum la bani când vine vorba despre bolizi pe patru roți. Luxul a devenit sinonim cu numele său, grație unei cariere fulminante pe care și-a format-o pe terenul fotbal. Trecut cu succes pe echipele Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și, în prezent, sclipește în tricoul lui Juventus Torino, uluitorul fotbalist portughez și-a format de-a lungul timpului eticheta de colecționar de mașini de lux.

O căruță de bani pentru „Mașina neagră”

Cu o avere estimată la 800 de milioane de euro, potrivit publicației Business Insider, doar anul trecut fotbalistul și-a cumpărat cea mai scumpă mașină de pe piață. În parcul său auto a ajuns inegalabilul Bugatti La Voiture Noire, automobil care valorează lejer 12 milioane de euro. Compania franaceză a lansat acest prototip cu ocazia aniversării a 110 ani de nașterea firmei. Însă, va putea conduce acest model abia în 2021, când va fi pun circulație de către Bugatti.

Bugatti La Voiture Noire 1of1, the most expensive new car ever sold for €16.7 million#Bugatti#LaVoitureNoire

Publicată de Gercollector pe Marţi, 5 martie 2019

Pe lângă acest bolid, Cristiano mai deține următoarele automobile luxoase: Lamborghini Aventador (280.000 euro), Maserati, Bentley Continental GTC, BMW M6, Porsche Cayenne Turbo, Ferrari 599 GTB Fiorano, Ferrari F430, Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, SUV Rolls-Royce, Audi Q7, Mercedes-Benz C-Class Sport Coupe.

Trabalho feito 👌👍

Publicată de Cristiano Ronaldo pe Vineri, 1 martie 2019

🏡😎☀️

Publicată de Cristiano Ronaldo pe Marţi, 21 februarie 2017

Până să capete experință la volanul acestor mașini puternice, jucătorul a distrus câteva mașini de acest gen. De exemplu, în 2009, pe când evolua la Manchester United, a făcut țăndări un Ferrari în valoare de 290.000 de euro. (FOTO: facebook.com/Cristiano)