Evenimentul Zilei > Actualitate > ADEVĂRUL despre GAFE lui Karius din finala Ligii Campionilor. S-a aflat motivul greşelilor jenante comise de portar
ADEVĂRUL despre GAFE lui Karius din finala Ligii Campionilor. S-a aflat motivul greşelilor jenante comise de portar

ADEVĂRUL despre GAFE lui Karius din finala Ligii Campionilor. S-a aflat motivul greşelilor jenante comise de portar

Loris Karius, portarul echipei Liverpool, a suferit o comoție cerebrală în timpul finalei Ligii Campionilor, după ce a fost lovit cu cotul la tâmplă de fundaşul formaţiei Real Madrid, Sergio Ramos, iar această accidentare ar explica gafele din meci.

Loris Karius a efectuat mai multe teste medicale la Massachusetts General Hospital din Boston. Medicii au ajuns la concluzia că germanul a suferit o comoţie cerebrală, după ce în minutul 49, la un duel cu Sergio Ramos, spaniolul l-a lovit cu cotul la tâmplă. Portarul s-a plâns la arbitri, însă acesta nu a luat nicio decizie. Apoi el a comis două greşeli la golurile marcate de Benzema şi Gareth Bale.

„În momentul evaluarăii noastre, principalele simptome reziduale sugerează că a existat o disfuncţie spaţială vizuală. Este posibil ca acest lucru să afecteze performanţa”, se arată într-un comunicat al spitalului din Boston.

Portarul german s-a întâlnit cu medicul Ross Zafonte, specializat în tratarea jucătorilor din NFL victime ale comoţiilor cerebrale, scrie News.ro.