Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre relația Anamaria Prodan – Dan Alexa
Adevărul despre relația Anamaria Prodan – Dan Alexa

Adevărul despre relația Anamaria Prodan – Dan Alexa

Anamaria Prodan a răbufnit în fața presei, spunând că toate zvonurile din ultima vreme, cum că ar exista o relație între ea și Dan Alexa sunt aberații.

Impresara a mai declarat că nu există nicio problemă în căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf, arată portalul www.gsp.ro.

Pe de altă parte, ea a recunoscut faptul că a greșit, pentru că nu a ieșit mai demult ca să stopeze toate aceste vorbe.

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa.

Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva.

Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare.

Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman”, a declarat impresara pentru Gazeta Sporturilor.

Anamaria Prodan a subliniat că între ea și Alexa nu a fost niciodată nimic. Cu toate că zvonistica persistă de mai mult timp.

„Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi.

Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?”, continuă Anamaria Prodan.

Ea a mai spus că în căsnicia sa toate merg bine. În plus, dacă ar fi să se întâmple ceva, nu s-ar da în lături de a recunoaște. Numai că nu are ce să spună pe tema asta, în afară de faptul că totul e în regulă.

„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi, de ce să mă ascund?

Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs.

Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!”, a conchis impresara, care speră ca astfel să pună capăt tuturor detractorilor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: