Evenimentul Zilei > Actualitate > Adevărul despre Antonia și Alex Velea. De ce nu se mărită, de fapt, cu el?!
Adevărul despre Antonia și Alex Velea. De ce nu se mărită, de fapt, cu el?!

Adevărul despre Antonia și Alex Velea. De ce nu se mărită, de fapt, cu el?!

Antonia are o relație cu Alex Velea de mai bine de șapte ani, dar cu toate acestea, nu s-au căsătorit încă. Motivul nu este divorțul de fostul ei soț.

Antonia a recunoscut ce se întâmplă, de fapt, între ea și Alex Velea. Deșii fanii le sunt mereu aproape și își doresc să vadă nunta celor doi, cântăreața nu este atât de sigură dacă evenimentul va avea loc, scrie Cancan.

Iubirea dintre cei doi cântăreți din România a dat naștere la doi băieței minunați, dar se pare că nu a fost încă deajuns pentru pasul cel mare.

„Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.”, a spus cântăreața, adăugând că fericitul eveniment va avea loc atunci când Alex o va cere de soție.

Dacă tot se afla la capitolul dezvăluiri, Antonia a vorbit și despre „chimia sexuală” care există între ei doi, spunând că aceasta este foarte importantă într-o relație.

„Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară”, a mai spus Antonia.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: