Actorul Macaulay Culkin a primit foarte multă atenție peste noapte și succesul lui a fost copleșitor. Singurul care îl înțelegea era celebrul cântăreț Michael Jackson. Acesta s-a împrietenit rapid cu „Kevin” din „Singur Acasă”. Acum, la 10 ani de la moartea cântărețului, Macaulay Culkin a confirmat relația bizară cu Michael Jackson.

Acesta susține că erau prieteni buni și că el a dormit des în dormitorul cântărețului. Macaulay Culkin îl apară în continuare pe Michael Jackson când vine vorba de acuzațiile de agresiune sexuală asupra băieților, informează mirror.co.uk.

Macaulay Culkin susține că relatia lui cu Michael Jackson era normala. Cei doi s-au imprietenit cand ‘Kevin’ avea 10 ani. Macaulay Culkin are numai cuvinte de lauda la adresa lui Michael Jackson. In plus, el este nasul copiilor pe care regele pop ii are.

„Michael m-a cautat pentru ca se intamplau lucruri marete si intr-un ritm rapid cu mine. Cred ca el s-a identificat cu situatia mea. La finalul zilei, e usor sa spui ca era ciudat sau ceva de genul, dar nu era pentru ca avea logica pentru noi”, a declarat actorul.

Te-ar putea interesa și: