Adelina Pestriţu, la vânătoare de vedete

Adelina Pestriţu, la vânătoare de vedete

Kanal D anunţă cel de-al doilea sezon din "D Paparazzi", dar şi debutul Cancan TV.

Începând de duminică, 28 august, de la 19.45, la Kanal D debutează al doilea sezon al "D Paparazzi". Emisiunea va avea rubrici noi, iar producătorii ne asigură că vom vedea un format alert şi o prezentatoare, aceeaşi Adelina Pestriţu, cu un nou look.

"Vom arăta vedetele patriei în ipostaze nebănuite, vom păşi în lumea lor strălucitoare sperând că acest jurnal secret să devină un jurnal personal în care ele vin săptămânal să mai scrie o filă", a spus prezentatoare emisiunii.

Ce înseamnă însă "jurnalul secret" al celebrităţilor autohtone? "Jurnalul secret înseamnă viaţa privată a VIP-urilor. Îi urmărim în cluburi, când ies din casă, în cele mai diverse locuri. Le promitem însă că nu intrăm cu bocancii în viaţa lor, nu-i urmărim pe gaura cheii şi nu vom intra nici pe fereastră. Aşa că nu mă tem că îmi vor reproşa ceva", a spus, pentru EVZ, Adelina Pestriţu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, bruneta mărturiseşte că, înainte de a deveni prezentatoarea show-ului, chiar ea a căzut victimă paparazzilor. "Înainte să prezint emisiunea şi pe mine m-au urmărit paparazzi şi m-au dat la televizor în diverse ipostaze. Acest risc face parte din statulul de persoană publică. Dacă nu faci faţă, e problema ta".

Cancan TV, din 31 august

După "Drept la ţintă" şi "D Paparazzi", Kanal D pregăteşte şi lansarea celui de-al treilea show cu subiecte din lumea mondenă. Din 31 august, de la 22.30, se lansează Cancan TV, emisiune nou-venită în grila postului. Producţia se va difuza în fiecare miercuri, joi şi vineri.

"Paparazzii şi reporterii Cancan TV vor fi peste tot, oricând, şi vă vor arăta vedetele dincolo de barierele de imagine pe care încearcă să le traseze între ele şi public", a comunicat Adrian Artene, moderatorul emisiunii.

El a adăugat că emisiunea nu va rata "poveştile ascunse de amor, infidelităţile şocante din «lumea bună», culisele divorţurilor, dedesubturile incendiare din vieţile milionarilor şi toate celelalte amănunte picante despre vedete".