Evenimentul ZileiPoliticaAcuzațiile lui Iohannis i-a scos din minți. „Trebuie să-și ceară scuze pentru derapaj”

Acuzațiile lui Iohannis i-a scos din minți. „Trebuie să-și ceară scuze pentru derapaj”

Acuzațiile lui Iohannis i-a scos din minți. „Trebuie să-și ceară scuze pentru derapaj”
Kelemen Hunor s-a enervat din cauza declarațiilor făcute de președintele Klaus Iohannis în problema Ținutului Secuiesc.

Liderul UDMR a afirmat că președintele trebuie să-și ceară scuze urgent pentru afirmațiile sale.

„Klaus Iohannis, isterizat şi nervos, a avut o declaraţie nedemnă pentru un preşedinte, cu un mesaj tipic PRM-ist, violent şi periculos: ungurii ne iau Ardealul. Astăzi am fost martorii unui eveniment fără precedent în ultimii 30 de ani: de la microfonul Cotroceniului se dezinformează grosolan şi se instigă împotriva maghiarilor.

UDMR respinge ferm acest gen de discurs şi orice fel de instigare. Preşedintele trebuie să-şi ceară scuze pentru acest derapaj periculos”, a spus Hunor într-o conferință de presă.

Tot azi, liderul UDMR a postat un mesaj pe contul de Facebook. „Și, da, domnule preşedinte Klaus Iohannis, sper că, după ce aţi „salvat România”, aţi „apărat” Ardealul, veţi avea timp să vă ocupaţi de chestiunile economice, sociale, de şomaj, veţi apăra locurile de muncă şi firmele româneşti care produc pentru noi toţi.

Sper că, după ce aţi reuşit să rezolvaţi această problemă arzătoare a Ardealului, veţi avea timp de discuţii bilaterale cu Germania, cu Austria, cu Italia, pentru a apăra drepturile sociale şi drepturile de sănătate ale românilor care lucrează în aceste ţări, în această perioadă, fiindcă avem nevoie de aceste lucruri. Avem nevoie să vă ocupaţi şi de aceste chestiuni importante, fiindcă asta este prioritatea fiecărui om din România.”


Accesează: