Evenimentul ZileiActualitateACUZAȚII DEVASTATOARE: „Messi A DEVORAT 7 antrenori. Lui nu-i pasă de nimeni și de nimic”

ACUZAȚII DEVASTATOARE: „Messi A DEVORAT 7 antrenori. Lui nu-i pasă de nimeni și de nimic”

ACUZAȚII DEVASTATOARE: „Messi A DEVORAT 7 antrenori. Lui nu-i pasă de nimeni și de nimic”
Ricardo Caruso Lombardi, antrenor argentinian, l-a desființat pe superstarul Lionel Messi, despre care a spus că este intrigant și ignorant.

Ricardo Caruso Lombardi, fost jucător argentinian, în prezent antrenor, l-a arătat cu degetul pe Lionel Messi, despre care a afirmat că este principalul vinovat pentru prestațiile dezamăgitoare avute de naționala din „Țara Tangoului” la turneul final. Lombardi a spus că superstarul „pumelor” vrea să scape de selecționerul Jorge Sampaoli, după ce „a lucrat” și alți selecționeri.

„Messi a devorat 7 antrenori! Jucătorii din națională vor să-l dea afară pe Sampaoli. Lui Messi nu-i pasă de nimeni și de nimic. A jucat atât de slab pentru că nu-l mai vrea pe Sampaoli. Să alerge, că e fotbalist, nu antrenor! Dacă vrea să fie selecționer, să meargă la cursuri. Mereu a vrut să se înconjoare de jucătorii pe care îi preferă, nu de cei mai buni. La ce față avea Messi la imn, eram deja conduși cu 5-0. Niciodată nu l-am văzut pe Messi mai slab decât contra Croației. Nici nu s-a mișcat, n-a jucat. Dacă nu era pe teren ar fi fost același lucru. Am impresia că Messi a jucat prost intenționat ca să scape de Sampaoli și să-l pună pe Burruchaga. Ceea ce i-au făcut lui Sampaoli e rușinos! Nu l-au lăsat să cheme pe cine a vrut pentru acest Mondial. Pe Guido Centurion și Lautaro Martinez i-ar fi convocat, dar a trebuit să-l ia pe Biglia. Eu am vorbit cu doi foști selecționeri ai Argentinei și știu că acolo orice antrenor e ostaticul jucătorilor. Trebuie să înceteze! Simeone va prelua naționala când va pleca Messi. Eu știu multe lucruri de la persoane din interior", a spus Lombardi.


Accesează: