Evenimentul Zilei > Monden > Acuzată că nu are bani pentru terasă, diva a ieșit la atac și a „făcut o aroganță”
Acuzată că nu are bani pentru terasă, diva a ieșit la atac și a „făcut o aroganță”

Acuzată că nu are bani pentru terasă, diva a ieșit la atac și a „făcut o aroganță”

Nu a mai rezistat atacurilor și ispita a făcut o demonstrație financiară.

Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, nu renunță la „aroganțe”. Diva a ținut să arate banii de care dispune și a postat pe rețelele de socializare noi filmulețe în care își arată bunăstarea.

Ea are peste 85.000 de urmăritori doar pe contul de Instagram, acolo unde este foarte activă. Gestul Biancăi a venit după ce despre ea s-a scris că nu ar fi avut resurse financiare pentru a achita consumația la o terasă de fițe din București.

Bianca Pop afirmase că ea nu iese din casă fără să aibă în portofel măcar 1.000 de euro. „Știți că eu sunt Bianca Pop, gagica care a spus acum un an că nu iese din casă fără 1.000 de euro? Păi tocmai știți că valoarea mea crește de la o zi la alta, vreau să vă spun că eu nu ies afară fără o mie, două mii, trei mii, patru mii și tot așa, nu vreau să mă lungesc. Aici sunt 50.000 de euro. Pentru că am valoare, pentru că pot, pentru că îmi place, pentru că îmi permit”, a afirmat fosta ispită, arătându-și banii.

Recent, ea afirmase că nu a avut timp să-și vadă mama care venise în București de o săptămână pentru a-și întâlni fiica.

„Mama mea se află pe aici, prin zonă. A zis că am luat-o razna și a venit pentru mine, cu cățeii mei, ca să îi văd. Și mami este aici de o săptămână și nu am ajuns să o văd. Ca să vezi ce nebună sunt… Mau-mau, hau-hau! Nici azi nu ajung, că merg să mă distrez în oraș. Nu dau nume, dar merg cu persoane publice”, povestea Bianca Pop pentru wowbiz.

Totuși, fosta ispită recunoștea pentru sursa citată că. „Cel mai important lucru din viața mea este mama mea, mama mea e viața mea.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: