Evenimentul Zilei > Actualitate > Acum este MOMENTUL: Nissa dă startul la ultimele zile de reduceri pentru articolele de vară
Acum este MOMENTUL: Nissa dă startul la ultimele zile de reduceri pentru articolele de vară

Acum este MOMENTUL: Nissa dă startul la ultimele zile de reduceri pentru articolele de vară

Brandul de haine Nissa este cel care a dat startul la ultimele zile de reduceri pentru articolele de vară, sute de produse fiind reduse cu 70%.

Astfel, aveţi în această perioadă şansa de a vă reînnoi garderoba la preţuri excelente, în această campanie finală de reduceri marca Nissa, în care toate produsele au preţurile tăiate cu 70%. Spre exemplu, dacă până acum o rochie costa 900 de lei, acum aceasta este redusă la mai puţin de 300 de lei. Însă şi la articolele mai ieftine preţurile au fost tăiate. Promoţia este valabilă în magazinele Nissa din toată ţara, dar şi online pe www.shop.nissa.ro.
Magazinele Nissa sunt prezente în Baneasa Shopping City, Feeria, Afi Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Esplanada Commercial Center, NISSA Romana, Timisoara – Iulius Mall Timisoara, Brasov – str Republicii, Constanta -Maritimo Shopping Center, Tom Commercial Center, Craiova – Electroputere MALL, NISSA no5 A.I. Cuza, Cluj – Polus Commercial Center, Iasi – Palas Mall, Felicia Commercial Center, Pitesti – Jupiter City.