Evenimentul Zilei > Politica > Acum e clar: Raed Arafat are susținerea necondiționată a PSD
Acum e clar: Raed Arafat are susținerea necondiționată a PSD

Acum e clar: Raed Arafat are susținerea necondiționată a PSD

Marcel Ciolacu susține că demiterea lui Raed Arafat din fruntea DSU ar putea fi una dincele mai mari greșeli ale Guvernului

Schimbarea lui Raed Arafat din fruntea Departamentul pentru Situații de Urgență,  o mare greșeală a Guvernului Orban. Este părerea președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, care a declarat marți că Raed Arafat a realizat multe lucruri, potrivit digi24.ro.

„Este cred că una dintre cele mai mari greșeli pe care actualul Guvern ar putea să o facă. Sunt oameni care nu au agendă publică, au agendă personală și cred că acest lucru se ascunde în schimbarea domnului Arafat. Domnul Arafat este unul dintre oamenii care au demonstrat și au realizat multe lucruri. Când nu muncești și nu faci nimic nu greșești niciodată”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR 1.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a declarat zilele trecute  că nu va demisiona din funcție, acesta afirmând că există interese interne, dar și externe care urmăresc distrugerea sistemului de urgență.

„Să mă demită dacă vor”, spune Arafat. Acesta admite că ar putea părăși România, el afirmând că a fost fost supus la mai multe atacuri în ultima vreme.