În 2011, Anastasia Cecati a solicitat cetățenie română, dar cererea ei a fost refuzată de autoritățile din țara noastră. 

Reamintim că Anastasia Cecati, actrița din Las Fierbinți, a fost ucisă de soțul ei în propria locuință dintr-un motiv la care nu s-ar fi gândit nimeni. Reamintim că tânăra de 31 de ani a fost găsită de anchetatori fără suflare în apartamentul său. Soțul acesteia, medic stomatolog, i-a tăiat gâtul și apoi s-a aruncat de la etajul șapte al blocului în care se aflau.

MOTIVUL IREAL pentru care ACTRIȚA din Las Fierbinți a fost UCISĂ. Apropiații sunt șocați! DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE!

 

Anastasia Cecati, actrița care a jucat în „Las Fierbinți” și a fost ucisă  de propriul soț s-a judecat cu „Autoritatea Națională pentru Cetățenie”. Revoltată de decizia statului român, frumoasa moldoveancă a depus actele necesare prin care a dat in judecată „Autoritatea Națională pentru Cetățenie”. Potrivit stirilekanald.ro, cazul a ajuns la Curtea de Apel, care a dat un verdict defavorabil Anastasiei Cecati.

 

Anastasia Cecati era căsătorită cu acest bărbat, dar, potrivit moldova24.info, el mai avea o familie. Duminică, când a avut loc crima, el ar fi venit în vizită la Anastasia Cecati şi la fiul lor, născut pe 30 ianuarie 2018. Cei doi nu ar fi fost în relaţii prea bune, iar în ziua evenimentului nefericit între ei ar fi izbucnit un conflict. Înainte să se sinucidă, bărbat l-ar fi sunat pe naşul lor pentru a-i spune să aibă grijă de bebeluş.

Unde a fost înjunghiată Anastasia Cecati

Potrivit autorităţilor, Anastasia Cecati a fost înjunghiată în regiunea gâtului chiar de soţul său, care s-a sinucis aruncându-se de la etajul şapte. Cei doi aveau împreună un copilaş de doar trei săptămâni. Ea era cunoscută datorită frumuseţii ei. Era actriţă, fotomodel şi cântăreaţă. Potrivit unor surse, Anastasia Cecati stătea mai mult în Dubai.

 
 

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, s-a aruncat apoi de la etajul 7. Se pare că certurile dintre cei doi erau mai vechi și că ultima dispută a degenerat și s-a sfârșit tragic.

Ramona Gabor, ÎN DOLIU! MESAJ CUTREMURĂTOR: „Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi…”

Cine este Anastasia Cecati

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Soțul victimei, care s-a aruncat ieri de la etaj, era medic stomatolog într-o clinic privată din Chișinău.

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-ar fi fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți", iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală, după cum relatează publika.md.