Actorul Ian McKellen, cunoscut pentru rolul lui Gandalf, la spital după un accident pe scenă

Actorul Ian McKellen, cunoscut pentru rolul lui Gandalf, la spital după un accident pe scenă Ian McKellen. Sursa foto: Instagram

Ian McKellen, în vârstă de 85 de ani, a fost implicat într-un incident nefericit în timp ce interpreta un rol într-o piesă de teatru.

Actorul a căzut de pe scenă în timpul unei reprezentații a spectacolului „Player Kings” la Teatrul Noël Coward din Londra, iar după incident a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Piesa de teatru programată pentru marțea viitoare a fost anulată pentru a permite actorului să se recupereze, a transmis purtătorul de cuvânt al teatrului. Cu toate acestea, actorul este așteptat să revină în fața oamenilor miercuri.

Actorul Ian McKellen se află acum într-o perioadă de recuperare

Potrivit informațiilor, el și-a pierdut echilibrul și a căzut în timpul unei scene de luptă. Un reprezentant al teatrului a menționat mai târziu că starea sa de spirit este bună și se așteaptă la o recuperare rapidă și completă, după ce a fost supus unei tomografii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Player Kings” este o adaptare a pieselor „Henry IV Partea I și II” și a fost lansată pe scena West End în luna aprilie. Ian McKellen, în rolul lui John Falstaff, era implicat într-o scenă de luptă cu Prințul de Wales și Henry Percy când a căzut de pe scenă.

Actorul a strigat în momentul căderii, iar personalul teatrului a intervenit imediat pentru a-i acorda ajutorul necesar.

Ian McKellen a apărut în diverse piese shakespeariene precum Richard al II-lea, Coriolanus, Iago, Richard al III-lea, Regele Lear și Macbeth. În plus, celebrul actor îl va interpreta pe Hamlet într-o nouă adaptare cinematografică regizată de Sean Mathias.

Teatru

Teatru. Sursa foto: Holger Langmaier/ Pixabay

Actorul e cunoscut în principal pentur rolul din Stăpânul Inelelor

Printre rolurile sale cele mai notabile se numără cel al lui Gandalf în trilogiile „Stăpânul Inelelor” și „Hobbitul”, precum și Magneto în filmele „X-Men”.

Gandalf

Gandalf. Sursa foto: Ian McKellen/ Instagram

De asemenea, a avut apariții în filme precum „Beauty and the Beast”, „The Da Vinci Code” și „Mr. Holmes”.

Ian McKellen a avut și o apariție în zece episoade din serialul ITV „Coronation Street”, interpretând personajul Mel Hutchwright, un autor intrigant de romane de dragoste, potrivit BBC.