Evenimentul Zilei > Politica > ACL propune o dezbatere între Ponta şi Iohannis. VEZI unde și când
ACL propune o dezbatere între Ponta şi Iohannis. VEZI unde și când

ACL propune o dezbatere între Ponta şi Iohannis. VEZI unde și când

Prim-vicepreşedintele Alianţei Creştin-Liberale Teodor Atanasiu a declarat că ACL propune ca dezbaterea între cei doi candidaţi din turul doi al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, să aibă loc joi la Parlament.

"Klaus Iohannis îşi doreşte o dezbatere în această săptămână cu candidatul Ponta. Din păcate, candidatul Ponta fuge de această dezbatere, se ascunde sub fustele lui Ghiţă şi ale lui Voiculescu, nu doreşte să iasă din casă şi să vină pe un teren neutru la o dezbatere. O să-i facem încă o invitaţie foarte clară, la Parlamentul României, unde Televiziunea Română şi toate celelalte televiziuni să poată să transmită această dezbatere, să lase faldurile fustelor şi dacă este bărbat să vină la dezbatere. (…) Astăzi îi invităm la negocieri, nu putem să le mai punem ultimatum ca şi Ponta", a spus Atanasiu, citat de Agerpres.

El a susţinut că joi ar fi cea mai potrivită zi pentru această dezbatere, la o oră de maximă audienţă, ora 20,00. Atanasiu a mai spus că poate fi vorba şi de iniţiativa IPP, adăugând că TVR ar avea dreptul să transmită această dezbatere.

În ceea ce priveşte organizarea dezbaterii şi moderatorul acesteia, liberalul a spus că vor fi negociate de echipele de campanie ale ACL şi PSD-UNPR-PC.