UPDATE:Apar noi informații despre accidentul petrecut sâmbătă noapte, în Piața Constituției. Martorii susțin că, timp de patru ore, au fost făcute „liniuțe” și drifturi, iar aceasta ar fi cauza accidentului.

„Au fost mai multe (mașini care făceau drifturi, n.r.) Erau vreo 40 de mașini strânse în piață, făceau liniuțe cu rândul. Așteptau să nu fie trafic și porneau”, a povestit un martor pentru Digi24.


În urma coliziunii dinte cele două mașini, una dintre ele a fost aruncata pe marginea drumului, în patru autoturisme care se mai aflau oameni. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru îl scoate pe unul dintre pasageri dintre fiare.

Accidentul a avut loc după miezul nopţii, în Piaţa Constituţiei. Martorii au relatat că unul dintre autovehicule, care se afla pe bandă a doua, a virat brusc la dreapta pentru a intra în parcare, moment în care s-a izbit violent cu autoturismul care circulă pe prima bandă.

Era o singură persoană blocată şi cinci victime pe lângă. Au rezultat șase victime, dintre care patru adulţi şi doi copii”, a declarat Lt. Dan Ionescu, reprezentat ISU BUC-IF, scrie știrileprotv.ro.