Potrivit autorităților care au venit de urgență la fața locului, una dintre persoanele rănite  era inconştientă, a fost intubată şi se află în stare foarte gravă.

Se pare că şoferul uneia dintre mașini nu ar fi acordat prioritate, la ieşirea de pe o stradă secundară, şi a lovit cealălt autoturism.

Potrivit aceleiași surse, unul dintre şoferi nu ar fi cedat trecerea, când a virat la dreapta de pe o alee secundară, pe o stradă principală din cartierul Rahova. În urma loviturii, cei doi şoferi au rămas încarceraţi, şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Unul dintre ei a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Bagdasar Arseni. Şi celelalte persoane aflate în maşini, printre care un copil de 3 ani, au ajuns la spital.

Un martor care se afla în apropierea locului unde s-a produs accidentul a spus: „Am vrut să dau primul ajutor, n-am avut, că deja era salvare, poliţie când am ieşit eu. Din ce am văzut eu, în maşina cea mai afectată erau trei persoane şi din cealaltă deja plecase salvarea cu o persoană. Se mai întâmpla mici accidente din cauza neatenţiei, vitezei, dar ca acest accident n-am văzut până acum niciodată, potrivit stirileprotv.ro