Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident provocat dintr-un MOTIV RIDICOL. Soferiţa se va gândi de două ori înainte să mai repete prostia
Accident provocat dintr-un MOTIV RIDICOL. Soferiţa se va gândi de două ori înainte să mai repete prostia

Accident provocat dintr-un MOTIV RIDICOL. Soferiţa se va gândi de două ori înainte să mai repete prostia

O femeie din Marea Britanie şi-a distrus maşina într-un accident de maşină, provocat dintr-un motiv tragicomic. Accidentul s-a produs pe o stradă aglomerată chiar în timpul orei de vârf.

O şoferiţă din Anglia a decis că este mai important să bea o ceaşcă de ceai la volan decât să fie atentă la drum. Neatenţia ei a produs un accident în timpul orei de vârf din traficul londonez, reuşind să blocheze o arteră principală.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că ofiţerii au fost chemaţi la locul accidentului în jurul orei 09:40. 

"Șoferul, o femeie în vârstă de 39 de ani, a declarat că a băut o ceașcă de ceai în momentul coliziunii. Șoferul nu a solicitat asistenţă de la Serviciul de Ambulanţă şi din fericire, nu a suferit niciun fel de traumatism. Accidentul a provocat daune semnificative atât vehiculului cât şi parapeţilor aflaţi în stradă", au adăugat sursele.

Drumul a fost închis temporar pentru a tracta maşina avariată, provocând blocajul în trafic şi determinând întârzierea autobuzelor.