ACCIDENT provocat de o ȘOFERIȚĂ BĂUTĂ, la Constanța. A intrat cu mașina într-un autobuz cu călători

ACCIDENT provocat de o ȘOFERIȚĂ BĂUTĂ, la Constanța. A intrat cu mașina într-un autobuz cu călători

O tânără, de 28 de ani, este cercetată pentru conducere fără permis, în stare de ebrietate și pentru distrugere după ce, pe DN2A, la ieșirea din Constanța, a intrat cu mașina într-un autobuz de transport în comun.

Accidentul a avut loc, astăzi dimineață, când, potrivit IPJ Constanța, o femeie, de 28 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism pe DN 2A, în afara localității Ovidiu, dinspre Ovidiu către Constanţa. La un moment dat, fiind pe banda 1 de mers, a intrat în coliziune laterală cu un autobuz de transport în comun, condus de un bărbat, de 52 de ani, în aceeaşi direcţie de mers, pe aceeaşi bandă de circulaţie.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat către stânga în parapetul din beton, care desparte sensurile de circulaţie, de unde a fost proiectat către dreapta, în afara părţii carosabile. La fața locului au ajuns două echipaje SMURD de prim ajutor și polițiștii de la Rutieră. Șoferița a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență, cu traumatism craniocerebral, conștientă dar amețită. Pasagerul din dreapta ei a încercat să ia vina asupra lui, spunând că el era la volan însă martorii l-au contrazis. În autobuz nu au fost răniți.

 

Ne puteți urmări și pe Google News