Potrivit sursei citate, şoferul unui microbuz de transport persoane, care făcea curse regulate judeţul Teleorman – Spania, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a izbit într-un parapet de beton.

La faţa locului au ajuns opt ambulanţe (cinci ale Serviciului Judeţean şi trei SMURD), o autoutilitară de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere a incendiilor.

"La sosirea forţelor de intervenţie au fost găsite 9 victime, 6 bărbaţi şi 3 femei, conştiente şi cooperante, neîncarcerate. După acordarea primului ajutor, acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Turnu Măgurele pentru investigaţii amănunţite", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"Şoferul microbuzului nu a adaptat viteza, având în vedere că este curbă la stânga şi a intrat în coliziune cu un parapet din ciment aflat în afara părţii carosabile. În urma coliziunii au rezultate nouă victime, opt pasageri şi conducătorul auto", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Toţi pasagerii răniţi sunt din judeţul Teleorman, transmite Agerpres.