Iulian Cojocaru a murit la doar 28 de ani. Tânărul era un cunoscut saxofonist și se întorcea de la un angajament pe care îl avusese în Dorohoi. Pe DN 29B, drumul dintre municipiile Botoşani şi Dorohoi, într-o curbă uşoară la dreapta, maşina de teren pe care o conducea a ieşit de pe carosabil, a pătruns într-o curte, unde a lovit o dală din beton şi apoi s-a răsturnat, scrie Monitorul de Botoşani.

Decesul a survenit pe loc

Impactul a fost atât de puternic încât Iulian Cojocaru a fost proiectat prin parbriz, în afara autoturismului. Maşina răsturnată a fost descoperită întâmplător de doi tineri, alertaţi de urmele lăsate de drum şi de un indicator rutier rupt de pe marginea drumului.

O ambulanță și un echipaj de descarcerare au intervenit la fața locului. Cadrele medicale nu l-au mai putut readuce la viaţă pe Iulian Cojocaru.

„Din păcate, traumatismele suferite au fost multiple și incompatibile cu viața. Decesul s-a produs aproape instantaneu”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoșani, conform sursei citate.

 

Poliţiştii spun că Iulian Cojocaru era a singur în autoturismul BMW X3 pe care îl conducea. Din primele informaţii, tânărul ar fi adormit la volan. Anchetatorii încearcă să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul terifiant.

„În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțe producerii accidentului. În funcție de rezultate, va fi dispusă o soluție procedurală”, a afirmat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, conform Ştiri.botoşani.ro.

Iulian era un cunoscut saxofonist: cânta inclusiv la petrecerile organizate în restaurantul familiei, cel mai mare din Botoșani. Tânărul era căsătorit și avea un băiețel.