Accident grav cu șase victime la Constanța. Cinci copii primesc îngrijiri medicale

Accident grav cu șase victime la Constanța. Cinci copii primesc îngrijiri medicale Lucrătorii ISU intervin la un accident Sursa foto. ISU Constanța

Accident grav, pe un drum județean din Constanța, în care au fost implicate nu mai puțin de cinci autoturisme. În urma impactului, au rezultat șase victime cu diferite răni, între care cinci copii.

Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier care s-a produs pe o șosea din județul Constanța. Din primele informații a fost vorba despre un carambol în care au fost implicate cinci autoturisme.

Accident cu șapte victime la Constanța

ISU Constanța a intervenit la un eveniment rutier care s-a petrecut pe Drumul Județean DJ 224, între localitățile Tortoman și Siliștea. În accident au fost implicate cinci autoturisme în care se aflau 18 persoane.

Conform informațiilor furnizate de autorități, este vorba despre opt adulți și 10 copii. În urma impactului dintre cele cinci vehicule, mai multe persoane au suferit diferite răni. Între cei răniți sunt un adult și cinci copii, care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ne puteți urmări și pe Google News

La locul acestui accident a fost solicitată și prezența unui elicopter SMURD pentru transportul victimelor. Din fericire, acestea nu au avut nevoie să fie transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare. Autoritățile au precizat că parte dintre pasageri au făcut atacuri de panică.

ISU Dobrogea a trimis mai multe echipaje

La acest accident de pe Drumul Județean DJ 224, între localitățile Tortoman și Siliștea, au fost trimise mai multe echipaje de intervenție. Conform autorităților este vorba despre un ASAS de la Detașamentul Medgidia, un SMURD B, un ATPVM, un Elicopter SMURD.

La fața locului intervin și salvatori din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Potrivit ISU Dobrogea, din accident au rezultat 6 victime (un adult și cinci copii) cu excoriatii și atac de panica. Celelalte 12 persoane au refuzat examinarea medicală de către medicul elicopterului SMURD.

Incident rutier la Constanța

Accident Sursa foto. ISU Constanța

Accident între un TIR și un autocar

În urmă cu o zi, în județul Constanța a avut loc un alt accident care a impus declanșarea Planului roșu de intervenție. Un TIR și un autocar ce transporta un număr de 57 de pasageri ucraineni s-au ciocnit pe o șosea. Acest accident a avut loc între localităţile Tariverde şi Baia.

Mai mulți copii, dar și adulți au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Alte patru persoane au fost transportate la spital. Între pasagerii autocarului se aflau 42 de copii, dintre care 13 au necesitat îngrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut, dimineața, la trecerea cu calea ferata, între localitățile Tariverde şi Baia. La fața locului, a anunțat ISU, s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi de prim-ajutor.