Un bărbat, în vârstă de 47 ani, din comuna Părău a condus un autoturism marca Opel, între localitățile Mândra și Șercaia, acesta a pătruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un auto VW Transporter condus de un bărbat de 59 ani, din localitatea Ghimbav. Bărbatul din Opel venea dinspre Făgăraș şi se îndrepta spre Brașov. În urma impactului, autoturismul Opel a fost lovit de un alt autoturism, conform newsbv.ro

„În urma accidentului a rezultat decesul a doua persoane (de sex feminin) şi vătămarea corporală a altor doua persoane, toți pasageri în Opel. Conducătorii auto au fost testați alcool test- rezultat negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisarul Alina Ivan.

"La fața locului intervin trei echipaje SMURD, o autospecială cu apă și spumă, dar și un echipaj de descarcerare", a precizat, la puțin timp după accident, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

În scurt timp, s-a constatat decesul a două persoane, ambele de sex feminin, pentru care medicii nu au mai putut face nimic. Mai multe persoane sunt în stare gravă.

În prezent circulația este deviată pe altă rută până la finalizarea cercetărilor.

 

Te-ar putea interesa și: