Accident grav în Ialomița. Autocar cu 40 de pasageri răsturnat din cauza vremii

Accident grav în Ialomița. Autocar cu 40 de pasageri răsturnat din cauza vremii Sursa foto. ISU Ialomița

Un autocar care transportat 40 de pasageri s-a răsturnat pe o șosea din județul Ialomița, Autoritățile au declanșat planul roșu de salvare, iar în zonă au fost trimise mai multe autospeciale și mașini de ambulanță pentru salvarea pasagerilor.

Accident grav pe o șosea din Ialomița provocat de vremea rea. Un autocar în care se aflau 40 de pasageri s-a răsturnat într-un șanț în apropiere de localitatea Iazu. Autoritățile, alertate prin numărul de urgență 112 au declanșat Planul Roșu de intervenție.

Intervenție la Ialomița

Sursa foto: ISU Ialomița

Accident grav pe o șosea din Ialomița

Un autocar care circula pe o șosea din județul Ialomița, în zona localității Iazu, s-a răsturnat din cauza condițiilor meteo. Vehiculul transporta 40 de pasageri, conform informațiilor transmise de autorități. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, inclusiv o mașină de descarcerare și mașini de ambulanță SMURD.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform informațiilor furnizate de autorități, acest accident nu s-a soldat cu victime. O singură persoană a fost rănită ușor și a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Pasagerii din mașina răsturnată au fost transportați la adăpost în localitatea Iazu, din apropiere.

Accident la Ialomița, intervenție

Sursa foto: ISU Ialomița

Autoritățile au intervenit de urgență

Acest accident din Ialomița a beneficiat de o intervenție rapidă a autorităților din județ. Conform comunicărilor oficiale, având în vedere numărul persoanelor implicate, începând cu ora 05.48 a fost activat Planul Roșu.

În zona Iazu au fost trimise mai multe echipaje de pompieri și SMURD care să ofere primul ajutor pasagerilor din autocarul ce s-a răsturnat.

La locul evenimentului s-au deplasat șase echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. A mai fost trimisă o autospecială de descarcerare, o altă mașină de transport personal și victime multiple și o ambulanță.

Accident grav în Ialomița

Sursa foto: ISU 

Accident grav în județul Ialomița

Pasagerii din autocarul ce s-a răsturnat pe șoseaua din Ialomița au fost preluați de un microbuz și transportați în localitatea Iazu. Ei au primit adăpost într-o școală până când vor fi preluate de un alt mijloc de transport.

O singură persoană, dintre cei 40 de pasageri aflați în vehicul a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă rănile au fost superficiale.

După intervenție, autoritățile au dispus ca Planul Roșu să fie dezactivat la ora 06.40.