Evenimentul Zilei > Social > ACCIDENT GRAV! Un MORT și mai mulți RĂNIȚI. A intervenit elicopterul SMURD
ACCIDENT GRAV! Un MORT și mai mulți RĂNIȚI. A intervenit elicopterul SMURD

ACCIDENT GRAV! Un MORT și mai mulți RĂNIȚI. A intervenit elicopterul SMURD

Un accident grav de circulație s-a produs, luni seară, pe drumul județean DJ 792, la intrarea în oraşul Ineu, în urma căruia cinci persoane au fost rănite, în timp ce o altă persoană a decedat.

Din primele informații, un tânăr în vârstă de 25 de ani din ineu, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un microbuz, a anunțat maior George Pleşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Arad, potrivit Agerpres.ro.

„În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, patru mai grav, iar una fără a avea probleme deosebite. O a şasea persoană, un bărbat de 27 de ani, a rămas încarcerată în autoturism, aflându-se în stop cardiorespirator atunci când a fost extrasă din autovehicul de către echipajul de descarcerare”, a precizat George Pleşca.

La locul accidentului s-a deplasat Detaşamentul Ineu cu un echipaj SMURD şi o autospecială pentru descarcerare, Detaşamentul Sebiş cu o autospecială SMURD, Detaşamentul Arad cu un echipaj SMURD, elicopterul SMURD şi două autospeciale aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.