UPDATE 12 august ora 9:30 O a treia victimă a cumplitului accident în care o femeie de 79 de ani și un copil de 3 ani au fost omorâți de un șofer care, în stare de ebrietate, a spulberat cu mașina un gard intrând într-o curte, și-a pierdut viața. Este vorba de o femeie, gravidă în șapte luni, mama copilului de 3 ani.  O a doua victimă din curte , o tânără, însărcinată și ea, este internată în spital. Șoferul, care inițial a fugit, a fost găsit, băut, și a fost reținut de polițiștii din Tulcea.

UPDATE 21:25. Pasagerii autovehiculului care au provocat drama de la Tulcea erau în stare de ebrietate, conform imaginilor video surprise de camera unuia dintre pasageri.În momentul impactului, aceștia își făceau un live pe facebook.

UPDATE ora 21:00 Din verificările efectuate a rezultat faptul că șoferul autoturismului a părăsit locul accidentului, fiind căutat de polițiști. Este vorba de un bărbat, de 39 de ani, din Luncavița.

VIDEO TERIFIANT cu momentul ACCIDENTULUI

 

UPDATE ora 20:00  Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, din Luncavița, în timp ce conducea cu viteză amețitoare un autoturism, pe E 87, la ieșirea din localitatea Văcăreni, nu a adaptat viteză la condițiile de drum, mașina a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în curtea unei locuințe. Autoturismul s-a răsturnat, luând foc. Totul a fost transmis live pe facebook, în timp bărbatul din dreapta șoferului, fiind în avansată stare de ebrietate, recomanda „băi, ăștia care n-aveți inimă, stați pe dreapta”, făcând referire la viteza cu care circulau.

În urmă accidentului a rezultat decesul a două persoane aflate în curte, rănirea altor două, tot din curte și vătămarea corporală gravă a doi ocupanți din mașină. În cauză s-a întocmit dosar penal. Cercetările continuă.

Accidentul a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 22 (E 87), în localitatea Văcăreni. Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină, pentru recuperarea victimelor acționând, la fața locului, cu două  autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și patru ambulanțe SAJ. La locul  accidentului a ajuns și un elicopter SMURD.

   

În accident a fost implicat un autoturism care s-a dat de mai multe ori peste cap, victimele fiind prinse printre fiarele mașinii. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu, în urma accidentului au rezultat șase victime, dintre care două, o femeie, de 79 de ani, și un copil, de 3 ani, prezintă semne incompatibile cu viața. Cei patru răniți au fost transportați la spitalul din Galați,, cu multiple fracturi costale, unul dintre ei fiind preluat de elicopterul SMURD. (Foto ISU Tulcea)