Conform sursei citate, la sosirea echipajelor de ambulanţă două dintre victime erau în stare de conştienţă – un adolescent de 15 ani şi un tânăr de 23 de ani, rănit grav fiind şoferul maşinii care a produs accidentul, un bărbat în vârstă de 41 de ani.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă dotată cu un modul de descarcerare, din cadrul Gărzii de intervenţie Mihăileşti. A fost solicitat şi un elicopter SMURD care, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, vizibilitatea fiind redusă din cauza ceţii, s-a întors la bază.

"Un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen pe DN 6 între localităţile Ghimpaţi şi Copaciu, iar la kilometrul 41, pe sensul de mers Bucureşti – Alexandria, se pare că a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani din Bucureşti", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Daniel Patentaşu.

Poliţiştii Serviciului Rutier al IPJ Giurgiu au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind în derulare pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea accidentului, conform Agerpres.

 

Te-ar putea interesa și: