Este vorba de o femeie cu traumatism abdominal şi de coloană, informează Agerpres, iar celelalte opt persoane care au fost rănit în timpul accidentului sunt triate de medicii aflați la fața locului, iar apoi transportați la spitalele din împrejurimi.

Sunt 21 de persoane implicate (19 în microbuz – 18 pasageri şi şoferul) şi două persoane din autoturism. Au rezultat nouă victime – două persoane din autoturism care au fost scoase de către participanţii la trafic şi care au facturi de membre, şi şapte persoane din microbuzul răsturnat, care prezintă diverse traumatisme. Toate victimele sunt conştiente şi nu sunt minori. Victima preluată de elicopterul SMURD, venit de la Craiova, este conştientă, dar are un traumatism abdominal şi de coloană”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Știre inițială:

Potrivit informaţiilor primite de la IGSU, accidentul a avut loc între un autoturism şi un microbuz de transport persoane. În cele două maşini se aflau 19 persoane.

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Vâlcea, a informat IGSU.

La locul accidentului au sosit de urgenţă patru ambulanţe SMURD, şapte ambulanţe SAJ, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje de descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul judeţului Vâlcea intervin şi două ambulanţe de la SAJ Sibiu, două ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

Din informații, e vorba de 19 persoane, s-a activat planul roșu de intervenție”, a spus Cătălin Popescu, purtător de cuvânt ISU Vâlcea.