În urma impactului violent dintre tir și dubă, tirul s-a răsturnat, ocupând carosabilul, sensul de mers dinspre Cernavodă spre Constanța. La locul accidentului au ajuns patru echipaje medicale cu două ambulanțe SMURD și două SAJ, precum și pompierii Detașamentului Cernavodă cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Șoferul dubei, care era încarcerat a fost scos de pompieri și, starea lui fiind mai gravă, a fost transportat la Spitalul Județeana de Urgență Constanța, cu fracturi multiple la nivelul picioarelor.

Celelalte trei victime au fost transportate la Spitalul Cernavodă, cu politraumatisme și policontuzii. Până la degajarea carosabilului de materialele răsturnate și scoaterea tirului răsrurnat, traficul rutier a fost deviat pe drumul vechi, DN22C, de la Cernavodă la Constanța. Accidentul a avut loc din cauza vizibilității reduse de pe A2, cu ceață densă.

Și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este întrerupt la această oră pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 168 (Cernavodă), din cauza unui accident.Un autotren încărcat cu deşeuri metalice a lovit o autoutilitară, impact în urma căruia conducătorul autoutilitarei a rămas încarcerat.