În casa femeii din Terni, Italia,  aveau loc tot felul de orgii la care copilașul era obligat să participe. Băiețelul era ţinut în casă dezbrăcat, iar dacă plângea sau cerea să meargă pe afară să se joace era bătut şi batjocorit.

Atrocitățile au ieșit la iveală după ce o vecină le-a spus autorităţilor că bănuieşte că în casa celor doi români un copil este maltratat. „Am urmărit să văd ce se întâmplă. Copilul a stat o oră în pielea goală, închis în balcon”, a spus femeia autorităţilor italiene. În urma sesizării primite, Poliţia de Stat din Terni a monitorizat, timp de câteva săptămâni, comportamentul adulților față de copil.

Operațiunea a scos la iveală detalii absolutist terifiante. Băiețelul de 6 ani era obligat să stea în pielea goală, i se aruncau resturi de mâncare pe jos ca unui câine în timp ce mama şi concubinul întreţineau raporturi sexuale în faţa lui, fără nicio reţinere sau îl obligau să privească astfel de raporturi dintre mama şi clienţi printr-o gaură de zid, potrivit Rotalianul, revista românilor din Italia

„Concluzia finală a investigatorilor a fost că cei doi încercau să-l pregătească pe copil pentru prostituţie infantilă şi alte activităţi de acest gen, motiv pentru care în luna noiembrie 2016 au fost puşi sub arest.

Minorul a fost transferat apoi într-o structură protejată din Umbria şi a stat acolo până în luna martie a anului 2017 când un judecător a decis să-l încredinţeze din nou bunicilor săi din România care l-au crescut pe băiat până să plece în Italia şi care nu erau la curent cu intenţiile fiicei lor… Copilul, care acum are 10 ani, şi-a revenit, ne-au transmis rudele sale, dar a fost nevoie de asistenţa unui psiholog pentru o perioadă îndelungată.

Acum e bine însă, învaţă foarte bine la şcoală şi bunicii au foarte mare grijă de el”, au mai scris ziariştii de la rotalianul.com.

Magistrații Tribunalului din Terni l-au condamnat pe bărbat la 18 ani de închisoare, iar femeia a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

Sursa: România TV