Diss-ul pentru Alex Velea, „Câinele meu”  a fost scos pe piață de tânărul cântăreț la mai bine de patru luni după ce iubitul Antoniei a făcut unul pentru rivalul său

„Golden Boy Society has left the chat ?”, „Avea dreptate Cheloo: «Nimeni nu se mai bate, pentru că nu știu cum» și: «Lumea s-a schimbat»”, „Versul ăsta «Antonia, eu ti amo, semnat, Abi Castellano» este prea dur”, „Bă, eu sunt bucuros că Vulpița nu este pe locul #1”, „Parcă vezi că o sa îi facă și Vulpita diss lu’ Jador…” sunt doar cinci dintre comentariile strânse de noua melodie a lui Abi Talent pe canalul său de YouTube.

Alex Velea și Jador, nr.2 în trending pe YouTube cu melodia „Arde-mă, Baby”

În urmă cu fix o săptămână, Alex Velea și Jador au lansat single-ul la care au lucrat împreună, respectiv:  „Arde-mă, Baby”.

Astăzi, potrivit statisticilor de pe cea mai mare platformă de video-sharing din lume, piesa celor doi artiști îndrăgiți a strâns 6,658,509 de vizualizări de la apariția oficială.

Lino de Aur – Abi$ | Diss Abi, pe podiumul trending-ului românesc de pe YouTube

Pe locul 3 în trendingului românesc de pe YouTube este Lino de Aur cu “Abi$ | Diss Abi”. Tânărul artist care face parte din Golden Boy Society i-a transmis mesaje tranșante pentru rivalul său și al lui Alex Velea, potrivit cancan.ro