Evenimentul Zilei > International > A uluit Italia! Un român a jefuit un bar, apoi a revenit ca să achite consumația
A uluit Italia! Un român a jefuit un bar, apoi a revenit ca să achite consumația

A uluit Italia! Un român a jefuit un bar, apoi a revenit ca să achite consumația

Se spune că hoții nu se întorc niciodată, în câteva minute, în același loc în care au dat lovitura.

Însă un român în vârstă de 27 de ani a reușit să-i uimească pe carabinierii italieni prin modul inedit în care a încercat să jefuiască un bar. Joi noaptea, românul a mers în calitate de client într-un bar din Sarezzo, o localitate din provincia Brescia. La un moment dat, acesta l-a anunțat pe barman că merge la un bancomat să scoată bani pentru a-și achita consumația.

Numai că românul și-a schimbat hainele și a revenit cu fața acoperită de o mască și cu un cuțit de bucătărie în mână, convins că va da lovitura. A reușit să fure o sumă mică de bani și bilete de loterie răzuibile în valoare de 600 de euro.

Apoi a dispărut, s-a schimbat la loc și a intrat din nou în bar și a continuat să bea băutura pe care a comandat-o . Un martor și camerele de supraveghere l-au dat de gol. Alertați între timp de patron, care locuiește deasupra barului, polițiștii au sosit repede la fața locului și l-au reținut pe român. În apropierea barului au fost găsite biletele furate și o geantă în care se aflau banii, potrivit www.quibrescia.it.

Italia. Alte jafuri celebre date de români

De altfel, românii sunt recunoscuți pentru isprăvile lor din Italia. La începutul anului, un cuplu de români a fost arestat în provincia italiană Bari, după ce soțul a fost prins purtând un body în care îndesase brânză. Întâmplarea a avut loc într-o supermarket din localitatea Turi, unde doi tineri de 24 de ani au intrat să facă cumpărături.

Cuplul adăuga în coș produse ieftine, însă soțul a îndesat în body brânză în valoarea de 90 de euro.

Angajaților li s-a părut că românii au un comportament ciudat, așa că au chemat carabinieri. Cuplul a fost oprit înainte să iasă din magazin de către oamenii legii. Asupra bărbatului s-au găsit 13 pachete de brânză ascunse sub haine, iar marfa furată a fost returnată magazinului.

Alți doi români din Italia au vrut să se îmbogăţească rapid, însă au confundat casa de marcat cu cântărul din brutăria în care au intrat să fure. .

Întreaga poveste s-a petrecut în oraşul Riposto, din provincia Catania. Conform Non e La Radio, românii au intrat în brutărie, au ameninţat-o pe angajata aflată în interior însă, în loc să fure casa de marcat, au fugit cu un cântar electronic. Cei doi s-au îndepărtat cu un scooter de locul faptei, însă au fost prinşi rapid de un echipaj de poliţie. Românii, de 18 şi 25 de ani, au fost reţinuţi, iar marfa a fost înapoiată reprezentanţilor brutăriei.

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: