Evenimentul Zilei > International > A ucis o fetiță de 4 ani „din ură pentru români”! Cererea șocantă a monstrului
A ucis o fetiță de 4 ani „din ură pentru români”! Cererea șocantă a monstrului

A ucis o fetiță de 4 ani „din ură pentru români”! Cererea șocantă a monstrului

Un spaniol a violat și apoi a ucis o fetiță de 4 ani doar fiindcă îi ura pe români!

Roberto Hernandez (38 de ani, un fost mecanic de elicoptere) a fost condamnat la închisoare pe viață, în timp ce Davinia Munoz, mama fetiței și complicea lui, a luat 28 de ani de închisoare! Criminalul cere acum să aibă parte de un nou proces și îi acuză pe judecători că nu sunt imparțiali.

Conform procurorilor, Roberto Hernandez a torturat-o, violat-o și ucis-o pe Sara, micuța de 4 ani, doar fiindcă „ura etnia română”, după cum au stabilit judecătorii. Sara era fiica Daviniei, dar avea tată român, scrie ziarulromanesc.es.

Criminalul vrea un nou proces deoarece consideră că i s-a „încălcat dreptul la prezumția de nevinovăție și la un judecător imparțial”, după cum arată avocatul într-un argument adus în fața Curții Supreme din Castilla și Leon. Dacă Roberto Hernandez cere reluarea procesului, Davinia Munoz solicită direct achitarea!

Cazul uciderii micuței Sara a șocat întreaga Spanie, iar verdictul magistraților, dat în luna mai, de Tribunalul din Valladolid, după cinci săptămâni de judecată (cel mai lung proces din istoria acestei Curții!), a fost considerat unul drept, ținând cont de faptele din proces.