Evenimentul Zilei > Monden > A slăbit și arată perfect. Ce dietă a urmat Andreea Esca: Nu mai faci asta și te obișnuiești așa
A slăbit și arată perfect. Ce dietă a urmat Andreea Esca: Nu mai faci asta și te obișnuiești așa

A slăbit și arată perfect. Ce dietă a urmat Andreea Esca: Nu mai faci asta și te obișnuiești așa

Vedeta știrilor ProTV, Andreea Esca, în vârstă de 48 de ani, a urmat o dietă care a ajutat-o să slăbească șase kilograme. Prezentatoarea de televiziune a vorbit despre secretele regimului care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

Andreea Esca a reușit să ajungă la 58 de kilograme. Într-un interviu oferit Click!, vedeta știrilor ProTV a dezvăluit că se simte foarte bine în pielea ei și nu i s-a părut deloc dificil să scape de kg în plus. Esca spune că este mulțumită de rezultatul obținut și a urmat dieta în paralel cu fiica sa, Alexia Eram, în vârstă de 20 de ani.

„S-a întâmplat, am ținut odată cu ea. Era și mai ușor pentru că ne dăduse un regim și comandam la o firmă de catering care ne aducea mâncarea și atunci ne aducea amândurora și a fost foarte bine”, a menționat vedeta ProTV.

Dieta minune a Andreei Esca. Cum a reușit să scape de kg 

Vedeta a precizat că important este felul în care sunt combinate produsele în cadrul programului de alimentație. Pe durata experienței sale, a avut parte și de sprijinul unui nutriționist, care a ajutat-o cu recomandări.

„Am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă.

Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a declarat Andreea Esca.

„Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”

Vedeta spune că nici nu a eliminat, dar nici nu a inclus produse noi în alimentație. „De exemplu, nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă. Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi.

În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa.

Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă, o felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a explicat Andreea Esca.

Vedeta a mărturisit că, în prezent, are aproximativ 58 de kg. Deși și-a propus să slăbească cu un kg mai mult, nu ține neapărat să urmeze acest demers. Important este să se simtă bine, acesta fiind și motivul pentru care a decis să slăbească. „La mine, de fapt, la toată lumea e important la vârsta asta să fie cumva în regulă și pentru corp, dar și pentru față, să arătăm bine”, a precizat Andreea Esca.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: